Δωμάτια & Σουίτες

Το Anthemis Living – Rooms & Suites, αποτελείται από 4 Στούντιο Δωμάτια 28 τ.μ. και 3 Σουίτες 40 τ.μ. σε νεόδμητο (2023) καλαίσθητο κτίριο 3 επιπέδων.

Το urban chic διακοσμημένο κατάλυμά μας προσφέρει πολλές σύγχρονες ανέσεις και αισθητική με μια αύρα minimal πολυτέλειας που συμβάλλουν σε μια απολαυστική διαμονή!

Anthemis Living | Αργοστόλι, Κεφαλονιά, Ελλάδα

Στούντιο με Θέα Θάλασσα

Βρίσκεται στον 1ο όροφο του συγκροτήματος, μας 28 τ.μ. Studio Room, με θέα στη θάλασσα, ιδανικό για 2 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει. Εξοπλισμένο με κρεβάτι king-size, βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό, κουζίνα με τραπέζι φαγητού και δορυφορική τηλεόραση Smart 43 ιντσών. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε την κράτησή σας!

Superior Στούντιο με Θέα Θάλασσα

Βρίσκεται στον 2ο όροφο του συγκροτήματος, μας 28 τ.μ. Superior Studio Room, με απέραντη θέα στη θάλασσα, ιδανικό για 2 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει. Εξοπλισμένο με κρεβάτι king-size, βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμός, κουζίνα με τραπέζι φαγητού και δορυφορική τηλεόραση Smart 43″. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε την κράτησή σας!
Anthemis Living | Αργοστόλι, Κεφαλονιά, Ελλάδα
Junior Suite - Anthemis Living | Αργοστόλι, Κεφαλονιά, Ελλάδα

Junior Σουίτα

Στο ισόγειο του συγκροτήματος, η 40 τ.μ. Junior Σουίτα, ιδανική για 2-3 άτομα, είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει. Εξοπλισμένη με κρεβάτι king size, βαμβακερά σεντόνια premium, κλιματισμό, κουζίνα με τραπέζι φαγητού, σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση Smart 43 ιντσών και δορυφορική τηλεόραση Smart 32 ιντσών στο υπνοδωμάτιο. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε την κράτησή σας! 

Σουίτα με Θέα Θάλασσα

Βρίσκεται στον 1ο όροφο του συγκροτήματος, μας 40 τ.μ. Σουίτα, με θέα θάλασσα, ιδανικό για 2-3 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει. Εξοπλισμένο με κρεβάτι king-size, βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό, κουζίνα με τραπέζι φαγητού, σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση Smart 43″ και μία δορυφορική τηλεόραση Smart 32″ στο υπνοδωμάτιο. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε την κράτησή σας!
Σουίτα - Anthemis Living | Αργοστόλι, Κεφαλονιά, Ελλάδα
Anthemis Living | Αργοστόλι, Κεφαλονιά, Ελλάδα

Superior Σουίτα με Θέα Θάλασσα

Βρίσκεται στον 2ο όροφο του συγκροτήματος, μας 40 τ.μ. Superior Σουίτα, με απέραντη θέα στη θάλασσα, ιδανικό για 2-3 άτομα, είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει. Εξοπλισμένο με κρεβάτι king-size, βαμβακερά σεντόνια υψηλής ποιότητας, κλιματισμό, κουζίνα με τραπέζι φαγητού, σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση Smart 43″ και μία δορυφορική τηλεόραση Smart 32″ στο υπνοδωμάτιο. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να κάνετε την κράτησή σας!